, снимка: Pexels Овен Днешният ден е ден на изненади -

...
, снимка: Pexels Овен Днешният ден е ден на изненади -
Коментари Харесай

Хороскопът ви за днес

, фотография: Pexels 

Овен
Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки.

Телец

Макар че като цяло днешния ден не е неприятен, Телците ще бъдат обхванати от значими мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се пробват да получат спаредливост, само че това няма да докара до нищо положително. Възможни са спорове с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста мощно ще бъде желанието да измененията своя живот. Днес доста Телци са подготвени за екстравагантни и дори шокиращи действия. Но все-пак дайте думата на здравия разсъдък. Особено потребен той ще бъде към вечерта.
 

Близнаци

Нищо не Ви доставя такова голямо наслаждение, както безгрижното бръщолевене. Днес ще сте изключително остроумни и безапелационни, изключително в случай че става дума за футбол, демократи или агностицизъм. Убедете се че Вашата публика осъзнава, че Вашите разногласия са само с цел да се развивате интелектуално.
 

Рак

Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.
 

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!
 

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
 

Скорпион

При Вас всичко е идно: и най-бурните кавги, както и най-силните прояви на обич. Затова е за предпочитане, в този момент и през днешния ден да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „ всеки път ” и „ в никакъв случай ”. Това може да Ви накара след време доста да съжалявате! И от горната страна на това - не еднократно...
 

Стрелец

Съсредоточеност - това е ключът към Вашите триумфи през днешния ден. Затова в случай че желаете да спечелите, не сваляйте очи от „ топката ”! Целта Ви е пред очите - това е извънредно ваша цели, та по тази причина не се опасявайте, че някой груг ще Ви грабне самодейността. Постарайте се да избягвате нападателните хора, и по опция дори и не общувайте с тях – тяхната разсеяна сила може да накара и Вас да загубите централизация. Истинските другари ще Ви дадат нужното пространство, по тази причина без съмнение ги помолете за това.
 

Козирог

Денят ще се подрежда напълно не неприятно. Може да си позволите прищявки, смешки и недостатъци – обкръжаващите Ви са настроени благосклонно и напълно не се канят да Ви подлагат на критика. Също може да харчите пари с усет и наслаждение. Основните разноски през този ден ще са свързани с развлечения и доставяне с най-нужните неща, само че няма да се наложи да разсъждавате за личната си претрупаност. Възможна е появяването на нова персона във Вашето обграждане – очарователна, неотразима, само че изумително простодушна. По начало запознанството няма да наподобява съществено, само че следва в живота Ви да изиграе значима роля.
 

Водолей

Ще узнаете някои вести, и те може да се окажат напълно не такива, каквито сте очаквали. Но всяка информация е скъпа и по тази причина се вгледайте в обстановката още един път, спомнете си какви уроци сте извлекли от нея, и ги използвайте в бъдеще. Следващия път ще можете да обърнете нещата в своя изгода, без да полагате за това особени старания. Близките Ви хора желаят да знаят за Вашите триумфи, а и за проблемите Ви, и по тази причина не ги дръжте в незнание. Дайте им да схванат, че и за Вас, както и за другите хора, е обикновено да допускате неточности и да имате недостатъци.
 

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР